De ce fitness acasa?

De ce fitness acasa?

 12.05.2016

Cu totii stim ca exercitiile fizice ajuta la cresterea masei musculare si mentinerea sanatatii organismului. Din cauza programului incarcat de la servici, se intampla sa nu avem timp sa mergem la o sala de sport, neglijand astfel santatea si felul in care aratam. Intotdeauna exista alternative, o solutie mult mai confortabila decat sala de fitness, dar si economica in acelasi timp fiind sportul facut acasa.
 

De ce sa facem sport acasa?


Printre avantajele exercitiilor de sport facute acasa se numara costurile inexistente, atmosfera relaxanta, tinuta lejera, confortul de acasa, programul de antrenament ales si multe altele… Putem face exercitiile in fata televizorului, calculatorului, astfel timpul va trece mai usor. Cu cat lucram mai mult, mai divers si intens corpul cu atat rezultatele vor fi pe masura.
 

Completati exercitiile facute acasa cu antrenamentele la sala de fitness


De retinut! Exercitiile facute acasa nu exclud mersul la sala de fitness sau alte activitati sportive, dimpotriva ele se completeaza reciproc! Combinate cu o dieta adecvata, exercitiile fizice facute acasa te ajuta sa te mentii in forma sau sa dai jos kilogramele in plus.
 


Comentarii

Destul de interesant acest articol. O sa il recomand si eu mai departe!
Ionela

03.03.2016